My Story

Dit is het verhaal van een kind zoals vele andere kinderen. Een kind met een chronische ziekte, pas na meer dan 10 jaar ontdekt. Een eenzame 24-7 onzichtbare strijd die de fundamenten van het leven laat wankelen. Spijtig, maar aan de verloren jaren is niets meer te doen. Is dit weggeworpen energie of een harde levensles die sterker maakt voor de toekomst?

Kijk niet naar het verleden. Focus op de toekomst, handel vanuit de kracht die nodig is om verder te kunnen. Alledaagse dingen zijn een zware strijd. Uit deze strijdlust ontstaat een verlangen naar overwinning.

OVERCOME
Het overwinnen van de vermoeidheid, de pijn, de angst, de verwardheid, de onbegrip om je heen met daaruit voortkomend de eenzaamheid en het verdriet. Een bacterie overwinnen. Constant jezelf overwinnen. Een verbetering van jezelf.

IMPROVE
Het vechten begint. Ijzeren discipline en een sterke wil zijn een vereiste om deze ziekte aan te pakken. Het gaat met vele dalen en pieken. Nauwelijks merkbaar, maar langzaamaan in een lijn omhoog! Talrijke waardevolle dingen worden geleerd. Gezondheid is waar het om draait. Te bereiken met discipline. De juiste voeding, medicatie en suppletie zijn noodzakelijk en het bereid zijn alles wat je in je hebt in te zetten om de ziekte te overwinnen en verder te kunnen met je leven.

In dit geval is Lyme per toeval ontdekt. Hoeveel kinderen en mensen vechten tegen deze bacterie zonder het te weten? Heb je last van klachten zoals omschreven op de informatiesite van de Lymevereniging, aarzel niet en zoek uit of je de ziekte van Lyme hebt en vecht met ons Lymiez mee. Je staat er niet alleen voor! Overwin deze ziekte en ervaar hoe je jezelf verbetert door wat je tijdens de lange zware weg naar genezing leert.

OVERCOME & IMPROVE